כלי AI נמצאים כאן כדי להישאר הם עוזרים לנו לחפש באינטרנט, להחליט מה ללבוש, לשפר אפקטים חזותיים בסרטים, להשיג עבודה טובה יותר ועוד. ככל שיעבור הזמן, הכלים הללו כמובן יהיו חכמים יותר ויתחילו להפעיל פונקציות נוספות – כמו היכולת לסרוק את הרשת לחיפוש תמונות.
מהיום לא רק תוצאות טקסטואליות. כמו שאנחנו מחפשים בגוגל תמונות החל מעכשיו אפשר לחפש בכלי הAI של גוגל תמונות והוא יציג לנו בתוך הצ’אט את התמונות הכי רלוונטיות לבקשות שלנו.
גוגל עידכנה השבוע שתמונות יכולות “להחיות מושגים, לגרום להמלצות להיות יותר משכנעות ולשפר את התגובות כשאתם מבקשים מידע חזותי”. במילים אחרות, זה יכול להוסיף עוד קצת רוח לטקסט שהפיק בארד, בין אם זה הסבר מושגים מדעיים או המלצה על מסעדות.
בזמן הכתיבה, הפקת תמונות היא לא משהו ש-ChatGPT מסוגל לעשות – הבוט של OpenAI מבוסס לחלוטין על טקסט, אם כי הוא יכול להציג טקסט במגוון פורמטים, כולל טבלאות.
תמונות בתשובות של Google Bard
כרגע לפחות, אין מתג חילוף להפעלה או כיבוי של תמונות בתוצאות הרגילות שמפיק בארד כשאתם שואלים אותו שאלה: הבוט פשוט יכלול תמונות אם הוא חושב שהן יועילו.
חלק מהחיפושים שהרצנו שהגיעו עם תמונות מצורפות הם עבור המלצות סרגל, הסבר על אופן פעולתן של אשליות אופטיות ושאילתה לגבי המטוס העובד הראשון, כלומר שאלות שכדי להסביר את התשובה עליהן נדרש חיזוק ויזואלי

כשביקשנו הסבר מה זה DNA, או סיכום של קרב הייסטינגס, לא נכללו תמונות בפלט של בארד. עם זאת, החל מעכשיו אפשר לבקש באופן ספציפי איור או תמונה רלוונטיים בשאילתה, ו-Google Bard יספק תמונות מתאימות
זה חל גם על תשובות שבהן אין תמונה ברורה להראות – אם אתה מחפש מידע על תיאוריות או פילוסופיות, למשל. גוגל בארד ינסה להעלות משהו שרלוונטי, גם אם הוא לא ממש פוגע במטרה.
כל התמונות שתראו ב-Bard יגיעו עם כיתוב וקרדיט מצורף, ואם תלחצו על הקרדיט תועברו לדף האינטרנט שממנו מקור התמונה.
בארד אינו מגביל את עצמו לתמונות ללא זכויות יוצרים או תמונות שפורסמו תחת רישיון Creative Commons. אם תמונה נמצאת באינטרנט, בארד ישתמש בה. כדאי גם לציין שכאשר אתם לוחים על הטיוטות המרובות שבארד מציע, התמונות לא נוטות להשתנות, גם כאשר יש וריאציות בטקסט.
כמו בכל דף אינטרנט, אתם יכולים ללחוץ לחיצה ימנית על התמונות בתשובות של בארד כדי לשמור אותן. עם זאת, זה כנראה רעיון טוב יותר ללחוץ לאתר שממנו התמונה, שבדרך כלל ייתן לך גרסה ברזולוציה גבוהה יותר.
איך מחפשים תמונות ספציפיות?
בנוסף להטמעת תמונות בתוצאות שהוא נותן, בארד יכול גם לחפש באינטרנט תמונות ישירות – בדיוק כמו חיפוש תמונות של גוגל באינטרנט. בארד פשוט מוצא תמונות, לא מייצר אותן כמו כלי כמו DALL-E.
אז, למשל, תוכל לבקש מבארד להראות לך תמונות של ורדים לבנים, או כלבים ישנים, או שקיעה על חוף הים. אתם יכולים לציין את מספר התמונות שאתם רוצים.

התמונות בדרך כלל באיכות טובה ומתאימות היטב להנחיות, בהתבסס על הבדיקות שלנו. אתם יכולים להיות די ספציפיים – לדוגמא “טום הנקס נראה מבולבל” או “דלת לבנה בקיר אדום” – ובארד יעשה כמיטב יכולתו. ברור, עם זאת, שבארד מוגבל על ידי מידת הכתוביות והתיוג של התמונות המקוריות.
כשאתם מחפשים תמונות ספציפית, תקראו היטב את התיאור הכתוב לצד כל אחת מהן, זה ייתן לכם קצת יותר מידע על מה אתה מסתכלים: זה יכול להיות תיאור של מה שיש בתמונה, או שהוא עשוי לספר לך על הסוג הספציפי של פרח, עץ או חיה.
הישארו מעודכנים בכל מה שחדש בעולם הAI>> הצטרפו לקהילה שלנו, השאירו פרטים ונעדכן אתכם ישירות למייל.